Strategisk rådgivning

Nivide är en digital byrå som genom workshops och konsultation utvecklar arbetet kring ämnen som sociala medier, Inbound marketing, sökmarknadsföring, analys och uppföljning på din sälj- och marknadsavdelning. Vi arbetar nära marknadschefer, kommunikatörer och säljare för att tillföra specialistkompetens och en ökad kunskap och förståelse kring digital kommunikation.

Läs mer

Annonsering i Google

Vi hjälper många kunder med annonsering i Google för att de ska nå deras kunder när de aktivt letar efter produkter och tjänster som våra kunder erbjuder. Vi är officiella Google Partners och certifierade av Google vilket innebär en trygghet för dig som kund att veta att din annonsering hanteras av professionella och utbildade digitala marknadsförare.

Läs mer

Annonsering i sociala medier

Nivide har lång erfarenhet av annonsering i sociala medier och hjälper dig med både rådgivning, annonsstrategier, uppstart och löpande optimering av din annonsering. Vi arbetar med annonsering i kanaler som Facebook, LinkedIn, Instagram och Twitter och kan erbjuda annonspaket som kombinerar sociala medier med sökmarknadsföring och betalt sök.

Läs mer

Display och retargeting

Få större effekt av din betalda annonsering genom att tillämpa s.k. display och re-targeting annonsering. Med displayannonsering når du ut med ditt varumärke på de sidor på nätet som dina kunder besöker och med re-targeting får du potentiella kunder att återvända till din webbplats för att slutföra ett köp eller en förfrågan.

Läs mer

LinkedIn-utbildningar

Nivide är ett av landets mest anlitade företag när det gäller utbildningar kring LinkedIn och Social selling. Våra utbildningar och föreläsningar leds av Johan Åberg som är en av Sverigest mest frekventa skribenter i dessa ämnen. Vi hjälper både dig som arbetar inom marknad, försäljning, HR och rekrytering.

Läs mer

Social selling-kurser

Visste du att 56 % av kunderna föredrar att göra research på egen hand istället för att prata med en säljare (Forrester Research)? Vi hjälper dina säljare att använda sociala medier för att hitta och kommunicera med potentiella kunder i de digitala kanalerna. Vi utbildar även säljare i användningen kring LinkedIn Sales Navigator som ger dem ytterligare ett verktyg för prospektering och omvärldsbevakning.

Läs mer

Så säger våra kunder

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vårt mål är att alltid synas för våra kunder när de letar på Google och vi vill vara den leverantör av catering de väljer och eftersom vi inte själva sitter på den kunskapen valde vi att vända oss till Nivide. Vi såg snabbt resultat och märker hur vi fortfarande ligger högt på olika sökmotorer.

Helena Lundquist

Helena Lundquist

Marknadschef, Matsällskapet Catering AB

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Jag deltog i en heldagskurs kring sociala medier med Nivide och är mycket nöjd med kursen. De visade nya sätt för oss att synas i sociala medier som Facebook och LinkedIn och gav oss konkreta metoder för hur vi kunde arbeta med våra olika kanaler. De är engagerade, kunniga och uppdaterade och jag anlitar dem gärna fler gånger.

Ulrika Drakenberg

Ulrika Drakenberg

VD, Grand Hotel Halmstad

Ett urval av företag som har valt att arbeta med oss