Löpande analys & optimering

Vi hjälper er att löpande analysera och optimera annonseringen så att resultatet kontinuerligt förbättras.

Officiell Google Partner

Vi är certifierade i Google AdWords och har kontinuerlig kontakt med Google för att säkerställa att era annonser presterar optimalt.

Månatliga rapporter

Varje månad går vi igenom rapporten tillsammans med dig och diskuterar hur vi kan förbättra annonseringen.

Kombinera med annonsering i sociala medier

Få bättre resultat genom att kombinera med annonser i sociala medier. Vi hjälper dig!

Officiell Google Partner

Nivide är Officiell Google Partner vilket innebär att vi har nära kontakt med Google för att säkerställa att våra kunders annonsering är så optimerad den kan bli. Partnerskapet med Google ger oss tillgång till Googles vidareutbildningar så att vår personal alltid håller sig uppdaterade kring de senaste annonsmöjligheterna. Om ditt företag inte tidigare har annonserat i Google AdWords ger vårt partnerskap dig också en rabatt vid uppstarten av ditt konto. Kontakta oss för mer information.

Certifierade i Google AdWords

Vi är certifierade i Google AdWords vilket innebär att vi har genomgått Googles tester för att bli certifierade användare. För att behålla certifieringen behöver vi testa våra kunskaper varje år – vilket är en trygghet för dig som kund att veta att vi alltid håller oss uppdaterade och utbildade kring Googles förändringar och vidareutveckling i annonsverktyget. All vår personal är certifierade som gör att du kan känna dig trygg att din annonsering är i professionella händer oavsett vem hos oss som hanterar din annonsering.

Uppstart och löpande optimering

Vårt upplägg är väldigt enkelt. Vi hjälper er att komma igång med er annonsering och fakturerar en uppstartskostnad för detta. Därefter övergår detta i ett löpande uppdrag där vi flera gånger varje månad optimerar och underhåller er annonsering. Varje månad får ni en rapport från oss som beskriver hur annonseringen har presterat tillsammans med en personlig reflektion från våra annonsspecialister. Vi kan även kombinera annonsering i Google med att hjälpa er med er annonsering i sociala medier och kanaler som exempelvis Facebook och LinkedIn.

Så säger andra som har valt att arbeta med oss

Annonseringen i Google står för en stor del av våra bokningar och eftersom Nivide har gjort ett mycket bra jobb var det inte svårt att välja att förlänga avtalet när det löpte ut.

Annika Johansson

Annika Johansson

Marknadsansvarig, Ramsvik Stugby & Camping

Vårt mål är att alltid synas för våra kunder när de letar på Google och vi vill vara den leverantör av catering de väljer och eftersom vi inte själva sitter på den kunskapen valde vi att vända oss till Nivide. Vi såg snabbt resultat och märker hur vi fortfarande ligger högt på olika sökmotorer.

Helena Lundquist

Helena Lundquist

Sälj- och marknadschef, Matsällskapet Catering AB

Vi är mycket nöjda med Nivides arbete som bland annat inkluderar annonsering på Facebook och Google. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Camilla Persson

Camilla Persson

Sales and Marketing Manager, The Lodge Resort

Nivide har inte bara ökat trafiken till vår site utan framförallt relevant trafik dvs. företag i olika faser i köpprocessen vad det gäller affärssystemet Microsoft Dynamics NAV.

Mats Gustafsson

Mats Gustafsson

VP of Growth, Brightcom AB Besök webbplats

Ett urval av företag som har anlitat oss