Vi får kunderna att hitta ditt företag i Google

Officiell Google Partner

Nivide är officiell Google Partner och certifierade i Google AdWords som är en trygghet för dig som kund.

Det innebär exempelvis att våra medarbetare har genomgått tester för att hålla sina kunskaper kring Google AdWords uppdaterade.

Vår status som officiell Google Partner innebär även att Google regelbundet kontrollerar så att vi skapar resultat för våra kunder.

Så hjälper vi dig

I alla våra samarbeten är det viktigt för oss att förstå dina affärsmål och vad du vill uppnå.

Därefter hjälper dig att skapa ett annonskonto i Google AdWords.

Med vår specialistkompetens och med din kompetens kring er marknad och era kunder tar vi fram vilka sökord som är mest lämpliga för er att synas på.

När vi har skapat kampanjerna så övergår uppdraget i en löpande hantering där vi regelbundet arbetar för att analysera och optimera er annonsering för att skapa bättre resultat.

Samarbetet är viktigast

Du ska känna att du arbetar med en samarbetspartner och inte en leverantör. Det innebär exempelvis att vår ambition alltid är att svara på dina frågor om annonseringen samma dag.

Du får även tillgång till en egen projektplats där vi samlar rapporter, mötesprotokoll och önskemål kring annonseringen.

Vi har månatliga avstämningar för att informera dig om hur annonseringen presterar och vi får möjlighet att hålla oss uppdaterade om vad som händer i ditt företag.

Kundcase: Camping Västkust

Behov

Camping Västkust är en förening för camping- och stugföretagare i Halland, Göteborg och Bohuslän. Kunden ville öka antalet kundbesök till sin webbplats för att därigenom driva en ökad försäljning till sina respektive medlemmars anläggningar.

Lösning

Vi genomförde en sökoptimering av prioriterade sidor på Camping Västkusts webbplats och hjälpte kunden att komma igång med annonsering i Google som vi också hjälper dem att optimera löpande.

Resultat

Sedan vi påbörjade vårt samarbete med kunden så har antalet kundbesök till webbplatsen ökat med över 150 % jämfört med föregående period.

Så säger kunden

“Vi vill etablera Västkusten som det självklara valet för sommarsemestern i Sverige, både här och i våra närmsta grannländer. Därför är det viktigt för oss att finnas där kunderna letar efter semesterplatser och utflyktsmål så vi valde att anlita Nivide eftersom vi visste att de levererat ett mycket bra resultat för andra samarbetspartners. Resultatet av samarbetet talar för sig självt. Vi är mycket nöjda.”

– Peter Angergård, Ordförande i Camping Västkust

Så säger andra som har valt att arbeta med oss

Annonseringen i Google står för en stor del av våra bokningar och eftersom Nivide har gjort ett mycket bra jobb var det inte svårt att välja att förlänga avtalet när det löpte ut.

Annika Johansson

Annika Johansson

Marknadsansvarig, Ramsvik Stugby & Camping

Vårt mål är att alltid synas för våra kunder när de letar på Google och vi vill vara den leverantör av catering de väljer och eftersom vi inte själva sitter på den kunskapen valde vi att vända oss till Nivide. Vi såg snabbt resultat och märker hur vi fortfarande ligger högt på olika sökmotorer.

Helena Lundquist

Helena Lundquist

Sälj- och marknadschef, Matsällskapet Catering AB

Vi är mycket nöjda med Nivides arbete som bland annat inkluderar annonsering på Facebook och Google. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Camilla Persson

Camilla Persson

Sales and Marketing Manager, The Lodge Resort

Nivide har inte bara ökat trafiken till vår site utan framförallt relevant trafik dvs. företag i olika faser i köpprocessen vad det gäller affärssystemet Microsoft Dynamics NAV.

Mats Gustafsson

Mats Gustafsson

VP of Growth, Brightcom AB Besök webbplats