Ta hjälp av en certifierad Google AdWords-byrå

Nivide är officiell Google Partner och certifierade i Google AdWords. Vi hjälper dig att starta upp och löpande analysera och optimera din annonsering i Google. Vi kan även hjälpa ditt företag att analysera och föreslå förbättringsåtgärder i ert befintliga annonskonto och utbilda er kring Google AdWords.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri analys av ert befintliga annonskonto om ni redan annonserar i Google idag.

Så kan vi hjälpa ditt företag

När du kontaktar oss lär vi känna din verksamhet och dina målsättningar bättre så att vi kan lämna ett skräddarsytt förslag som passar din verksamhet. Därefter hjälper vi er att göra en sökordsanalys för att ta fram relevanta sökord som passar er. I nästa steg hjälper vi er att skapa era kampanjer i Google AdWords och sedan analyserar och optimerar vi annonseringen löpande för att annonseringen ska ge så bra resultat som möjligt.

Varje månad får ni en rapport från oss kring hur annonseringen presterar. Vi har ingen bindningstid på våra samarbetsavtal.

Om ni önskar fortsätta att hantera er Google-annonsering på egen hand kan vi hjälpa er att analysera befintligt annonskonto och göra nödvändiga förbättringar för att er annonsering ska prestera så bra som möjligt. När vi har fått tillgång till ert annonskonto gör vi en grundlig analys för att sedan göra nödvändiga förbättringar som vi identifierar i analysarbetet.

Resultatet blir att ni får en annonsering som mår bättre och som skapar bättre resultat. Detta alternativet kombineras ofta med utbildning kring Google AdWords.

Behöver du utbilda en eller flera medarbetare kring hur de kan arbeta med Google AdWords? Kontakta oss så skräddarsyr vi en utbildning som passar just ditt företag.

I utbildningen går vi bland annat igenom hur ni skapar kampanjer, hur en sökordsanalys går till och vad som är viktigt att tänka på när ni arbetar med den löpande optimeringen av kontot.

Så säger våra kunder

Annonseringen i Google står för en stor del av våra bokningar och eftersom Nivide har gjort ett mycket bra jobb var det inte svårt att välja att förlänga avtalet när det löpte ut.

Annika Johansson

Annika Johansson

Marknadsansvarig, Ramsvik Stugby & Camping

Vårt mål är att alltid synas för våra kunder när de letar på Google och vi vill vara den leverantör av catering de väljer och eftersom vi inte själva sitter på den kunskapen valde vi att vända oss till Nivide. Vi såg snabbt resultat och märker hur vi fortfarande ligger högt på olika sökmotorer.

Helena Lundquist

Helena Lundquist

Sälj- och marknadschef, Matsällskapet Catering AB

Läs mer om sökmarknadsföring på vår blogg