Facebook-annonsering

Över 70 % av svenskarna finns på Facebook och med över en miljard användare i hela världen så är en närvaro på Facebook en självklarhet för många företag. Vi hjälper dig att komma igång med din annonsering och att löpande mäta, analysera och optimera den för att hela tiden förbättra resultatet.

Läs mer

LinkedIn-annonsering

LinkedIn är det största digitala affärsnätverket och det tredje största sociala nätverket i Sverige efter Facebook och Instagram. Här kan du nå ut till beslutsfattare i den bransch som du vill knyta till ditt företag och även annonsera lediga tjänster till de med rätt kompetens för jobbet.

Läs mer

Annonsera på YouTube

YouTube är världens näst största sökmotor efter Google - visste du att exempelvis 98 % av alla 4-åringar i Sverige tittar på film på Internet? YouTube är populärt i alla åldrar och så många som 80 % av de som är över 75 år besöker sajten någon gång.

Läs mer

Exempel – annonser

Annons för Matsällskapet som erbjuder catering i Stockholm med omnejd.


Annons för Findus Foodservices i syfte att attrahera målgruppen kockar till deras närvaro på Facebook.

Så säger våra kunder

Vi har återkommande valt att anlita Nivide eftersom vi är mycket nöjda med deras arbete. Vi har bland annat tagit hjälp av dem för att annonsera våra lediga tjänster på LinkedIn.

Mats Lindblad

Mats Lindblad

SVP, TerraNet AB

Vi är mycket nöjda med Nivides arbete som bland annat inkluderar annonsering på Facebook och Google. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Camilla Persson

Camilla Persson

Sales and Marketing Manager, The Lodge Resort