Nivide söker Digital Marketing Specialist

Om tjänsten

Nivide söker en Digital Marketing Specialist som vill arbeta för att utveckla våra kunders digitala annonsering i olika kanaler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att starta upp och hantera våra kunders digitala annonsering i kanaler som exempelvis Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Förutom att arbeta med våra kunders digitala annonsering kan din roll även innebära rådgivning och utbildning till våra kunder.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande roller eller en bakgrund på reklambyrå och känner dig bekväm i konsultrollen och kontakten gentemot kunder. Du kommer att ha nära kontakt med våra kunder och hjälpa dem med strategi, utbildning och genomförande kring digital marknadsföring och annonsering. En stor del av det dagliga arbetet handlar om att analysera och optimera våra kunders annonsering så vi ser gärna att du har en analytisk förmåga och tycker om att analysera siffror och utifrån dina slutsatser göra nödvändiga förbättringar.

Tjänsten innebär en möjlighet att arbeta med många intressanta kunder i olika branscher över hela Sverige. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten eftersom vi är ett litet team med korta beslutsvägar. Du kommer även att ges möjlighet att regelbundet genomföra utbildningar för att utveckla din kompetens och hålla din kunskap kring digital marknadsföring uppdaterad.

Nivide är ett litet bolag så vi ställer höga krav på att du är självgående och beredd att ta tag i små och stora arbetsuppgifter som kan uppstå i ett litet företag – allt från större projekt till administrativa uppgifter. Det är viktigt att du har hög social kompetens och förmåga att driva projekt på egen hand tillsammans med våra kunder.

Din kompetens

Du har mycket goda kunskaper i digital marknadsföring och ämnen som exempelvis sociala medier och digital annonsering och relevant arbetslivserfarenhet inom området.

Meriterande

Certifieringar i Googles produkter som exempelvis Google Ads och Google Analytics.
Kompetens inom copywriting.

Omfattning: Heltid (100 %).

Lön och villkor: Lön enl. överenskommelse. Pensionsförsäkring. Provanställning sex månader.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Placeringsort: Malmö. Vi flyttar till helt nya lokaler i Hyllie i april 2019.

Om Nivide AB

Nivide hjälper företag att skapa förutsättningar för ökad försäljning genom att nå ut till deras kunder genom digital annonsering i kanaler som exempelvis Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi erbjuder även utbildning och rådgivning som höjer den digitala kompetensen i företagets sälj- och marknadsavdelning.

Några företag som vi har gjort uppdrag för under det senaste året är exempelvis Bona, Findus, Wihlborgs Fastigheter, Gleerups, Qvesarum Byggnadsvård och Rebel Walls.

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Åberg, VD på Nivide AB. [email protected], 0709-66 88 69.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev tillsammans med CV och ungefärligt löneanspråk till [email protected] senast den 31 januari 2019. Skicka gärna med exempel på tidigare uppdrag som du har arbetat med om möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.