SEO-kurs online för företag

Nu lanserar vi en e-kurs som är speciellt framtagen för dig som vill lära dig grunderna i sökmotoroptimering/Search Engine Optimization (SEO).

I kursen får du bland annat lära dig att ta reda på vad dina kunder letar efter i Google och sökoptimera innehållet på din webbplats. Du lär dig även betydelsen av länkar till din webbplats och vi tipsar om flera användbara verktyg.

seo kurs online distans

Lär dig SEO på distans

Kursen är helt webbaserad vilket innebär att du kan registrera dig till kursen direkt och genomföra den oavsett vad du befinner dig.

Kursen vänder sig till dig som är nybörjare på sökmotoroptimering och som vill bli bättre på att sökoptimera din webbplats och förstå vad som påverkar företagets placeringar i Google.

Kursen är framförallt utformad för dig som är egenföretagare, webbansvarig eller digital kommunikatör men kan även genomföras av dig som vill komplettera din kunskap med praktisk kompetens kring sökmotoroptimering.

Du kommer lära dig att:

  • Ta reda på vilka sökord som dina kunder använder.
  • Strukturera och sökoptimera innehållet på din webbplats.
  • Vilka tekniska förutsättningar som krävs för att synas så högt som möjligt i Googles sökresultat.

Kursen består av videoklipp, instruktionsfilmer, verktyg och mallar som ger dig praktisk hjälp med att komma igång med sökmotoroptimering.

Du får även flera tips på verktyg som hjälper dig i ditt arbete med sökmotoroptimering och i varje kapitel finns en förteckning av de verktyg som nämns i videoklippen som gör att du enkelt hittar dem.

I varje kapitel finns en avslutande quiz som gör att du kan testa dina kunskaper.

Prova gratis

Två videoklipp i kursen är kostnadsfria för att du ska få en inblick i hur kursen är upplagd (priset för hela kursen är 1495 SEK).

Kursen är tillgänglig i 90 dagar efter att du har gjort din betalning så att har tid att gå igenom kursmaterialet flera gånger.

Sagt om kursen

Kursen gav mig mycket bra kunskap för vad jag behöver göra för att sökmotoroptimera min webbplats. Jag gillade verkligen plattformen som var enkel att använda och kursen är tydligt upplagd och enkel att förstå.

Helena Becher

Helena Becher

VD på The Planner

Jag tyckte kursen var lärorik och otroligt inspirerande, med många bra och konkreta tips. Det är väldigt motiverande att se hur pass mycket jag själv kan påverka - att med små medel skapa stora förändringar. För mig kändes det också smidigt att det var en digital kurs och att jag hade 90 dagar på mig att utföra samtliga moment.

Frida Nordeman

Frida Nordeman

Project Manager IR/PR, H&D Wireless AB Besök webbplatsen

Gå vidare till kursen här

Relaterade artiklar: