Så ändrar du dina sekretessinställningar på LinkedIn

Vi har tagit fram några korta och enkla videoklipp som visar hur du ändrar dina sekretessinställningar på LinkedIn och hur du exempelvis blockerar eller tar bort en kontakt.

Uppdatera LinkedIn utan att det syns

I det här klippet visar vi hur du ändrar inställningen för profiländringar och undviker att ditt nätverk blir notifierade när du exempelvis uppdaterar din profil.

Besök en profil på LinkedIn utan att det syns

På LinkedIn har du möjlighet att välja vad andra ska se under “Vem har besökt min profil” när du besöker deras profiler. Välj mellan att visa ditt namn, din rubrik och din bild, eller välj privat eller semi-privat läge.

Så blockerar du en kontakt på LinkedIn

Vill du blockera någon på LinkedIn av någon anledning? I det här klippet visar vi hur du går tillväga.

Så tar du bort en kontakt på LinkedIn

Att ta bort en kontakt på LinkedIn är enkelt. Klicka på “Ditt nätverk”, välj sedan “Visa alla” och leta därefter upp personen som du vill ta bort. Klicka på de tre punkterna bredvid namnet och välj “Ta bort kontakt”. Personen kommer inte att bli notifierad om detta.

Prenumerera på fler videoklipp på YouTube.

Andra har även läst:

Johan Åberg är VD och konsult på Nivide. Han brinner för att få fler sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt och är en flitigt anlitad föreläsare och utbildare inom ämnen som sociala medier, LinkedIn och Social selling. Under åren har han hjälpt företag som Findus, Schneider Electric, Bona, Gleerups, Atea, Midroc, Scandinavian Resort och många fler. E-post: [email protected]