Nästan 80 % av kunderna gör mer än hälften av sin research online innan ett köp

Har ditt företag en annonsstrategi för hur ni ska nå era kunder i de digitala kanalerna - eller låter ni konkurrenterna fånga deras uppmärksamhet i kanaler som Google, Facebook och LinkedIn? När den genomsnittliga svensken spenderar en timme om dagen i sociala medier blir detta en allt viktigare kanal i marknadsföringsmixen.

Med våra tjänster inom digital annonsering hjälper vi dig att synas för dina kunder genom hela köpprocessen - från att de får reda på att du finns tills att de har slutfört ett köp eller en förfrågan. Vi är officiella Google Partners och certifierade i Google AdWords vilket är en trygghet för dig som kund att veta att din annonsering hanteras av certifierade specialister.

Våra tjänster inom digital annonsering

Sökordsannonsering i Google

Om ditt företag inte syns i Google när dina kunder aktivt letar efter leverantörer inom ditt område så går många förfrågningar till dina konkurrenter istället för till ditt företag. Med sökordsannonsering hjälper vi ditt företag att synas med mätbar annonsering i världens största sökmotor. Vi är officiella Google partners och certifierade i Google AdWords.

Läs mer

Display- och remarketing-annonsering

Att enbart förlita dig på sökordsannonsering gör att du måste vänta på att kunden själv ska initiera en köpprocess. Med displayannonsering ökar du kännedomen om din verksamhet, dina produkter och tjänster i en relevant målgrupp. Med retargeting får du kunderna att inte glömma ditt företag utan fortsätter att bearbeta dem även efter att de lämnat din webbplats.

Läs mer

Annonsering i sociala medier

Färre svenskar konsumerar traditionell media, Internet är nu den viktigaste informationskällan (Svenskarna och Internet, 2016) och nästan 80 % av svenskarna finns i sociala medier där de i genomsnitt spenderar en timme om dagen. Det är ingen tvekan om att om man vill ha en chans att nå ut och kommunicera till sina kunder är det idag en nödvändighet att synas för dem i sociala medier.

Läs mer

Så säger våra kunder

Vi är mycket nöjda med Nivides arbete som bland annat inkluderar annonsering på Facebook och Google. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Camilla Persson

Camilla Persson

Sales and Marketing Manager, The Lodge Resort

Annonseringen i Google står för en stor del av våra bokningar och eftersom Nivide har gjort ett mycket bra jobb var det inte svårt att välja att förlänga avtalet när det löpte ut.

Annika Johansson

Annika Johansson

Marknadsansvarig, Ramsvik Stugby & Camping

Läs mer om digital annonsering på vår blogg