Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster men vi vill alltid komma i kontakt med dig som tycker att digital marknadsföring är det roligaste du vet och ett område som du vill utvecklas inom. Vi söker dig som vill arbeta med sökmarknadsföring, Google AdWords, Facebook-annonsering, content, inbound eller dig som vill utbilda och lära andra om hur de använder digitala kanaler och verktyg. Varmt välkommen med din spontanansökan eller ansök om en praktikplats.

Skicka in din spontansökan

Lyssnar du på podcasts om digital marknadsföring eller läser artiklar om sökmarknadsföring, SEO, content och inbound marketing om dagarna? Har du ett brinnande intresse för den digitala utvecklingen och vet att det är det här området som du vill utvecklas inom? Då är du varmt välkommen med din spontanansökan till oss. Skicka ditt personliga brev tillsammans med CV till [email protected].

Ansök om praktikplats

Vi tar regelbundet in praktikanter och vill gärna att du som söker praktikplats i Malmö tar kontakt med oss. Skicka din ansökan till [email protected] tillsammans med ditt CV och några rader om dig själv. Berätta gärna lite om dig själv, din utbildning och om det finns några områden inom digital marknadsföring som du framförallt tycker är spännande och vill utvecklas inom. Varmt välkommen att höra av dig!