Re-targeting-annonsering

Majoriteten av besökarna till din webbplats kommer aldrig att köpa eller lämna en förfrågan under sitt första besök. Med re-targeting kan du fortsätta bearbeta potentiella kunder som har besökt din webbplats genom annonsering på andra webbplatser.

Läs mer

Display-annonsering

Med displayannonsering når du ut med ditt företag, dina produkter och tjänster till en relevant målgrupp i rätt sammanhang. Annonseringen lämpar sig bra när du vill öka synligheten för företaget eller en specifik produkt.

Läs mer

Exempel – displayannonser

Så säger våra kunder

Annonseringen i Google står för en stor del av våra bokningar och eftersom Nivide har gjort ett mycket bra jobb var det inte svårt att välja att förlänga avtalet när det löpte ut.

Annika Johansson

Annika Johansson

Marknadsansvarig, Ramsvik Stugby & Camping

Vårt mål är att alltid synas för våra kunder när de letar på Google och vi vill vara den leverantör av catering de väljer och eftersom vi inte själva sitter på den kunskapen valde vi att vända oss till Nivide. Vi såg snabbt resultat och märker hur vi fortfarande ligger högt på olika sökmotorer.

Helena Lundquist

Helena Lundquist

Sälj- och marknadschef, Matsällskapet Catering AB

Vi är mycket nöjda med Nivides arbete som bland annat inkluderar annonsering på Facebook och Google. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Camilla Persson

Camilla Persson

Sales and Marketing Manager, The Lodge Resort

Nivide har inte bara ökat trafiken till vår site utan framförallt relevant trafik dvs. företag i olika faser i köpprocessen vad det gäller affärssystemet Microsoft Dynamics NAV.

Mats Gustafsson

Mats Gustafsson

VP of Growth, Brightcom AB Besök webbplats