Annonsering på Facebook

Vi utbildar dig i hur annonsering på Facebook fungerar och hur du själv på ett enkelt sätt kan skapa målgruppsanpassade annonser.

Vi går även igenom de olika annonstyper som finns och förklarar begrepp som Facebook Custom Audiences och vilken betydelse det kan ha för ditt företag.

Kursen innehåller praktiska moment så att du själv kommer att kunna publicera annonser på Facebook i fortsättningen.

Statistik & uppföljning

Under kursen lär du dig hur du följer upp företagets digitala marknadsaktiviteter, både på Facebook och i andra digitala kanaler.

Vi går igenom hur du kombinerar verktyg som Facebooks annonsverktyg och Google Analytics för att få en så bra uppföljning av företagets kampanjer som möjligt.

Kommunikation på Facebook

I kursen går vi igenom hur du utformar inlägg på bästa sätt, vilka bildmått du bör använda och hur du kan arbeta med en publiceringskalender för att planera innehållet i kanalen.

Vi visar även tredjepartsverktyg som kan underlätta och effektivisera arbetet med företagets Facebook-sida. Kontakta oss för mer information så sätter vi ihop ett förslag som passar just dina behov.

Utbildningsledare Johan Åberg är en uppskattad skribent och föreläsare kring ämnen som digital strategi, sociala medier, LinkedIn och social selling.

Så säger några av våra kunder

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Jag deltog i en heldagskurs kring sociala medier med Nivide och är mycket nöjd med kursen. De visade nya sätt för oss att synas i sociala medier som Facebook och LinkedIn och gav oss konkreta metoder för hur vi kunde arbeta med våra olika kanaler. De är engagerade, kunniga och uppdaterade och jag anlitar dem gärna fler gånger.

Ulrika Drakenberg

Ulrika Drakenberg

VD, Grand Hotel Halmstad

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vi anlitade Nivide för en halvdagsworkshop kring vår digitala kommunikation. De var väl förberedda och pålästa kring vår verksamhet och vår nuvarande digitala närvaro, vilket gjorde att workshopen blev väldigt relevant för oss och våra utmaningar. Nu har vi fått en god förståelse samt bra material för att vidareutveckla våra sociala medier och digitala kanaler. Vi anlitar gärna Nivide igen för liknande uppdrag.

Ulrika Toftered

Ulrika Toftered

VD, Lärarpartner AB

Ett urval av företag som har valt att arbeta med oss