Vi hjälper ditt företag att arbeta mer digitalt

Om ditt företag saknar en genomtänkt plan för vem ni ska kommunicera med, på vilket sätt och hur ni kan mäta resultatet av era digitala aktiviteter riskerar ni att spendera en stor del av er marknadsbudget på aktiviteter som inte ger resultat.

Genom att kombinera workshops och utbildningar hjälper vi dig att ta fram en strategi och plan för företagets digitala närvaro samtidigt som vi ökar den digitala kompetensen hos dina medarbetare och ger ditt företag en bättre förståelse för hur ni kan driva och mäta era digitala marknadsaktiviteter.

Digital strategi

För att maximera resultatet av era digitala marknadsaktiviteter och för att undvika onödiga kostnader som inte leder till något resultat är den digitala strategin grunden i er digitala närvaro. Den ger bland annat svar på var ni ska nå era kunder, hur ni ska kommunicera med dem och på vilket sätt som ni kan mäta resultatet.

Läs mer

Strategi för sociala medier

De flesta företag finns idag i sociala medier men många saknar fortfarande en tydlig strategi. En utebliven strategi leder exempelvis till att kunderna upplever företagets uppdateringar som irrelevanta och att inte kunna mäta era insatser gör att ni inte får tillräckligt bra underlag för att veta var ni ska minska respektive höja er budget för annonsering.

Läs mer

Föreläsningar

Den ökade digitaliseringen som vi ser runt om i hela samhället, och i affärslivet, kräver en ökad förståelse hos dina medarbetare för att ditt företag ska kunna vara i framkant och inte hamna efter. Vi föreläser om digitaliseringen, sociala medier och Social selling. Boka oss till din konferens, kick-off eller till ert nästa evenemang.

Läs mer

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Jag deltog i en heldagskurs kring sociala medier med Nivide och är mycket nöjd med kursen. De visade nya sätt för oss att synas i sociala medier som Facebook och LinkedIn och gav oss konkreta metoder för hur vi kunde arbeta med våra olika kanaler. De är engagerade, kunniga och uppdaterade och jag anlitar dem gärna fler gånger.

Ulrika Drakenberg

Ulrika Drakenberg

VD, Grand Hotel Halmstad

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vi anlitade Nivide för en halvdagsworkshop kring vår digitala kommunikation. De var väl förberedda och pålästa kring vår verksamhet och vår nuvarande digitala närvaro, vilket gjorde att workshopen blev väldigt relevant för oss och våra utmaningar. Nu har vi fått en god förståelse samt bra material för att vidareutveckla våra sociala medier och digitala kanaler. Vi anlitar gärna Nivide igen för liknande uppdrag.

Ulrika Toftered

Ulrika Toftered

VD, Lärarpartner AB

Ett urval av företag som valt att arbeta med oss