Så tycker våra kunder

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i en kanal som LinkedIn.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Syftet med dagen var att öka förståelsen hos sälj/marknad kring kundernas förändrade köpbeteende och skapa förutsättningar för ökad försäljning via social selling. Nivide hade gjort ett upplägg som passade väldigt bra och gav våra medarbetare en bättre förståelse samt konkreta tips för hur de kan agera i kanaler som LinkedIn.

David Ingsten

David Ingsten

Försäljningschef, Öresundskraft

Jag anlitade Nivide för att utbilda våra marknadsansvariga i våra europeiska dotterbolag kring användningen av LinkedIn och jag blev så nöjd att jag valde att rekommendera utbildningen till andra delar av vår koncern.

Hanna Klasson

Hanna Klasson

Sales Controller, Forankra
ÖVER 50 GENOMFÖRDA KURSER
FLER ÄN 70 PUBLICERADE ARTIKLAR OM LINKEDIN
2 ANSTÄLLDA
MALMÖ

Exempel på innehåll i våra skräddarsydda LinkedIn-kurser

Allt kring företagssidor

Visa mer

Så fungerar annonsering på LinkedIn

Skapa en professionell profil

Så hittar du potentiella kandidater

Exempel på bra innehåll

Kursen kan genomföras hos dig

Ett urval av företag som har anlitat oss