Så tycker våra kunder

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Jag anlitade Nivide för att utbilda våra marknadsansvariga i våra europeiska dotterbolag kring användningen av LinkedIn och jag blev så nöjd att jag valde att rekommendera utbildningen till andra delar av vår koncern.

Hanna Klasson

Hanna Klasson

Sales Controller, Forankra

Exempel på innehåll i våra skräddarsydda LinkedIn-kurser

Allt kring företagssidor

Visa mer

Så fungerar annonsering på LinkedIn

Skapa en professionell profil

Så hittar du potentiella kandidater

Exempel på bra innehåll

Kursen kan genomföras hos dig

Vanliga frågor

Investeringen för en skräddarsydd utbildning är mellan 15 – 20 000 SEK ex. moms beroende på innehåll och hur mycket förberedelser som krävs för att anpassa utbildningen utifrån era behov.

Om du exempelvis är VD, arbetar med marknadsföring, försäljning eller rekrytering så erbjuder vi individuell rådgivning om det bara är du som vill lära dig. Den individuella rådgivningen är fördelat på tre tillfällen á 2 timmar med fri support via e-post mellan tillfällena. Priset för paketet är 14 000 SEK ex. moms.

Våra kurser är skräddarsydda utifrån dina behov vilket gör att kurslängden kan variera beroende på dina önskemål.

Vi erbjuder exempelvis ett paket för individuell rådgivning/coaching kring LinkedIn som är fördelat på tre tillfällen á 2 timmar.

För utbildning i större grupp rekommenderar vi en halvdagsutbildning, eventuellt tillsammans med individuell coaching om ni önskar detta. Vi kan även erbjuda föreläsningar om 60-90 minuter.

Eftersom våra kurser är anpassade utifrån dina behov så kan vi genomföra kursen där du önskar.

Exempelvis:

  • På ert kontor
  • Vid er nästa konferens
  • Via Skype (eller liknande programvara)
  • På vårt kontor i Malmö

För kurser som genomförs på annan ort än Malmö tillkommer reseersättning.

sociala medier kurs
Utbildningsledare för våra kurser är Johan Åberg som är en uppskattad skribent, föreläsare och utbildare kring ämnen som digital strategi, sociala medier, LinkedIn och social selling. Under åren har han bland annat utbildat företag som Schneider Electric, Bona, Midroc, Toyota, Baumer, Öresundskraft och många fler kring användningen av LinkedIn.

Ett urval av företag som har anlitat oss

Så tycker våra kunder

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i en kanal som LinkedIn.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Syftet med dagen var att öka förståelsen hos sälj/marknad kring kundernas förändrade köpbeteende och skapa förutsättningar för ökad försäljning via social selling. Nivide hade gjort ett upplägg som passade väldigt bra och gav våra medarbetare en bättre förståelse samt konkreta tips för hur de kan agera i kanaler som LinkedIn.

David Ingsten

David Ingsten

Försäljningschef, Öresundskraft