Lär dig allt om företagssidor

Lär dig att annonsera på LinkedIn

Lär dig att skapa en professionell profil

Lär dig att hitta potentiella kandidater

Få tips på innehåll som fungerar på LinkedIn

Skräddarsydd kurs som kan genomföras på ert kontor

linkedin kurs

Om våra LinkedIn-kurser

Vi har lång erfarenhet av både företagsanpassade grupputbildningar och individuell coaching kring LinkedIn. 

Våra kurser vänder sig till dig som exempelvis arbetar med marknadsföring, försäljning eller rekrytering- och personalfrågor på ditt företag.

Vi erbjuder även individuell coaching för exempelvis VD, egenföretagare eller enskilda medarbetare som vill få ut mer av LinkedIn utifrån sina respektive roller.

Kurserna kan genomföras på plats på ditt företag, vid er nästa konferens eller som en webbaserad utbildning via exempelvis Skype.

Tid, plats och längd

Våra företagsanpassade grupputbildningar rekommenderas för grupper om 4-12 personer.

Vid utbildning i större grupper rekommenderas istället en föreläsning och/eller fler utbildningstillfällen.

Efter företagsanpassade grupputbildningar erbjuds även individuell rådgivning/coaching för de som önskar detta.

Längd: Halvdag + ev. individuell coaching (1-2 timmar/person).

Vid individuella utbildningar eller upp till tre personer är utbildningstillfällena fördelade på tre tillfällen á 2 timmar per tillfälle. Däremellan har ni möjlighet att ställa frågor till oss.

Priset på kurserna varierar beroende på hur skräddarsydda ni önskar att dessa ska vara. Kontakta oss gärna för mer information.

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Jag anlitade Nivide för att utbilda våra marknadsansvariga i våra europeiska dotterbolag kring användningen av LinkedIn och jag blev så nöjd att jag valde att rekommendera utbildningen till andra delar av vår koncern.

Hanna Klasson

Hanna Klasson

Sales Controller, Forankra

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i en kanal som LinkedIn.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Syftet med dagen var att öka förståelsen hos sälj/marknad kring kundernas förändrade köpbeteende och skapa förutsättningar för ökad försäljning via social selling. Nivide hade gjort ett upplägg som passade väldigt bra och gav våra medarbetare en bättre förståelse samt konkreta tips för hur de kan agera i kanaler som LinkedIn.

David Ingsten

David Ingsten

Försäljningschef, Öresundskraft

Har du frågor om kursen?

Välkommen att kontakta vår utbildningsledare.

Johan Åberg är VD och konsult på Nivide. Han är en av Sveriges mest frekventa skribenter kring ämnen som LinkedIn och social selling och har under åren genomfört kurser för bland annat Atea, Findus, Schneider Electric, Bona, Sydsvenska Handelskammaren och många fler.

Du når Johan på [email protected].

Företag som har valt våra LinkedIn-kurser