Utbildningar kring LinkedIn och Social selling

När människor ska göra affärer med varandra idag så är en del i processen att ta reda på så mycket vi kan om den andra parten. Vilket intryck ger dina säljare genom sina profiler på LinkedIn när kunden klickar in på deras profiler för att ta reda på mer om dem? Ökar eller minskar det sannolikheten till en fortsatt positiv dialog som det ser ut idag?

Vi hjälper din säljorganisation att skapa professionella och kundfokuserade profiler på LinkedIn och lär dina säljare att kommunicera på ett professionellt sätt i kanaler som LinkedIn.

Vi hjälper även din marknads- och HR-avdelning att använda LinkedIn på ett bättre sätt genom att fokusera på företagssidor, annonseringsverktyget och de rekryteringslösningar som finns på LinkedIn.

Social selling

Vi hjälper din säljorganisation att använda LinkedIn och Social selling som ytterligare ett verktyg att använda för att kommunicera med era potentiella kunder. Vi anpassar utbildningarna efter era individuella behov.

Läs mer

LinkedIn-utbildningar

LinkedIn-utbildningar tillhör våra vanligaste uppdrag och vi har utbildat både konsulter, arbetssökande, HR-personal, marknadspersonal, mindre och större företag i hur de kan använda världens största affärsnätverk.

Läs mer

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i kanalen.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Vi anlitade Nivide för att hjälpa våra klienter att lära sig hur de kan använda LinkedIn i sitt arbetssökande. Samarbetet med Nivide kändes rätt från början så vi valde att anlita dem för flera tillfällen under hela våren 2016. Deltagarna har varit jättenöjda och utbildningen har fått höga betyg. Vi ger våra varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Marie Killander

Marie Killander

Regionchef, Trygghetsrådet

Ett urval av företag som valt att arbeta med oss