LinkedIn-kurs för marknadsförare

För dig som är marknadskommunikatör eller digitalt ansvarig på ditt företag kan vi utbilda dig kring företagssidor och annonsering på LinkedIn. Vi kan kombinera denna kurs med att även optimera din personliga LinkedIn-profil.

Läs mer

Social selling-kurs för säljare

Vi utbildar säljorganisationer kring hur den enskilda säljaren kan använda kanaler som LinkedIn för att nätverka och knyta kontakt med potentiella kunder. Vi utbildar även säljare kring hur de kan använda LinkedIn Sales Navigator på bästa sätt.

Läs mer

LinkedIn-kurs för HR och rekrytering

Lär dig hur du kan använda LinkedIn för rekrytering och Employer Branding. Öka synligheten för företagets jobbannonser i relevanta målgrupper med Job Posts och använd sökfunktionaliteten för att hitta passiva kandidater.

Läs mer

linkedin utbildning kurs

Så säger andra om våra kurser

Vi anlitade Nivide för att hjälpa våra klienter att lära sig hur de kan använda LinkedIn i sitt arbetssökande. Samarbetet med Nivide kändes rätt från början så vi valde att anlita dem för flera tillfällen under hela våren 2016. Deltagarna har varit jättenöjda och utbildningen har fått höga betyg. Vi ger våra varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Marie Killander

Marie Killander

Regionchef, Trygghetsrådet

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i en kanal som LinkedIn.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Johan på Nivide är verkligen en engagerad person som brinner för det han gör och lever som han lär. Som ansvarig för World Trade Centers seminarier var det självklart för mig att tillfråga Johan om han ville föreläsa för våra medlemmar kring Social selling efter att själv ha deltagit i Nivides utbildning. Evenemanget blev mycket uppskattat bland våra deltagare och den som anlitar Nivide som föreläsare och utbildare kring LinkedIn kommer inte att bli besviken.

Sophia Engleson

Sophia Engleson

Business Relationship Manager, World Trade Center

Ett urval av företag som har valt att anlita oss