Idag förväntas du som marknadsförare att hålla dig uppdaterad och i framkant i en utveckling som går i raketfart. Du ska ständigt navigera bland nya verktyg, nya kanaler och nya metoder.

Du förväntas också att driva nya projekt – parallellt med att du underhåller företagets befintliga marknadsaktiviteter och kanske kämpar med att få resten av organisationen att se möjligheterna i de digitala kanalerna.

Som marknadsförare och säljare brottas du även med en köpprocess som förändras. Numera är det kunden som väljer hur, när och var kommunikationen med företaget ska ske vilket ställer nya krav på din kompetens.

Det är ingen enkel utmaning som din sälj- och marknadsavdelning har framför sig. Det förändrade köpbeteendet kräver en ökad förståelse både hos ledningsgrupp och medarbetare. Det kräver också mer kunskap och stöd till dem som ska genomföra de digitala marknadsaktiviteterna.

Vi tror på dig som förstår att kommunikation fortfarande handlar om människor, men att sättet att kommunicera förändras och kommer att förändras.

Oavsett om det gäller att lösa de digitala utmaningarna som du i stunden står inför eller att avlasta dig genom att hantera ditt företags digitala annonsering, vill vi vara ett stöd för dig som arbetar med digital kommunikation.

Kort om oss

Vi hjälper dig med företagets annonsering i Google och sociala medier, producerar innehåll till dina digitala kanaler, utbildar dig i ämnen som LinkedIn, Facebook och social selling och hjälper dig att hela tiden bli en ännu bättre digital marknadsförare genom att bjuda på tips och inspiration i vår blogg.

Nivide grundades 2014 och är idag tre anställda och har under åren hjälpt företag som Findus, Gleerups, Bona, Schneider Electric, OKI, Wihlborgs Fastigheter, Hotel Skansen och många fler.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Fadderföretag 2019

Vi stöttar Plan International och deras arbete för att hjälpa barn i katastrofområden.

Läs mer om samarbetet och hur ditt företag kan hjälpa till här.

OFFICIELLA GOOGLE PARTNERS OCH CERTIFIERADE I GOOGLE ADS
ÖVER 1,2 MILJONER KLICK GENERERADE TILL VÅRA KUNDER
100+ GENOMFÖRDA KURSER
MALMÖ

Denise Nilsson
Digital Marketing Specialist/Copywriter

Johan Åberg
VD och konsult

Företag som har valt att arbeta med oss