Våra tjänster

Strategisk rådgivning

Att vara väl förberedd är ett framgångsrecept och om ditt företag saknar en genomtänkt plan för era sociala medier och digitala kanaler kommer även resultaten att utebli. Med konsultation och workshops hjälper vi er att ta fram en plan och förståelse för hur ni kan arbeta med sociala medier och andra digitala kanaler.

Läs mer

Digital annonsering

Undersökningar visar att över en tredjedel av B2B-kunderna gör mer än hälften av sin research på nätet innan ett köp. Med sökordsannonsering, display-annonsering, remarketing och annonsering i sociala medier hjälper vi dig att kommunicera med kunderna genom hela köpprocessen, istället för att det blir dina konkurrenter som fångar deras uppmärksamhet.

Läs mer

LinkedIn & Social selling-utbildningar

Vilket intryck förmedlar dina säljare till era kunder genom sina profiler på LinkedIn? Vi hjälper din säljorganisation kommunicera med era kunder på ett professionellt sätt i sociala medier som exempelvis LinkedIn. Vi utbildar också personal inom marknads- och HR-avdelningen kring hur ditt företag kan använda LinkedIn på ett bättre sätt.

Läs mer

Så säger våra kunder

Annonseringen i Google står för en stor del av våra bokningar och eftersom Nivide har gjort ett mycket bra jobb var det inte svårt att välja att förlänga avtalet när det löpte ut.

Annika Johansson

Annika Johansson

Marknadsansvarig, Ramsvik Stugby & Camping

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i kanalen.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Några företag som har valt att arbeta med oss