Som marknadsförare och säljare brottas du även med en köpprocess som förändras. Numera är det kunden som väljer hur, när och var kommunikationen med företaget ska ske. En köpprocess som dessutom allt mer sker i sociala medier och via andra digitala kanaler vilket ställer nya krav på din kompetens.

Det är ingen enkel utmaning som du och din sälj- och marknadsavdelning har framför er. Utmaningen kräver ökad förståelse både hos ledningsgrupp och medarbetare. Den kräver också mer kunskap och stöd till dem som ska genomföra de digitala marknadsaktiviteterna.

Vi tror på dig som förstår att kommunikation fortfarande handlar om människor, men att sättet att kommunicera förändras och kommer att förändras.

Oavsett om det gäller att lösa de digitala utmaningarna som du i stunden står inför eller att avlasta dig genom att hantera ditt företags digitala annonsering, vill vi vara ett stöd för dig.

Vill du bli en del av vad Nivide gör: Följ oss på Facebook! Vi lovar att bjuda på tips och inspiration som förhoppningsvis gör din vardag lite enklare. Och som sakta men säkert får fler människor att upptäcka vad ditt företag är och står för.

Det är vi som hjälper dig

Så tycker våra kunder

Vårt mål är att alltid synas för våra kunder när de letar på Google och vi vill vara den leverantör av catering de väljer och eftersom vi inte själva sitter på den kunskapen valde vi att vända oss till Nivide. Vi såg snabbt resultat och märker hur vi fortfarande ligger högt på olika sökmotorer.

Helena Lundquist

Helena Lundquist

Marknadsansvarig, Matsällskapet Catering AB

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort
OFFICIELLA GOOGLE PARTNERS
ÖVER 1,2 MILJONER KLICK GENERERADE TILL VÅRA KUNDER
100+ GENOMFÖRDA KURSER
MALMÖ

Våra tjänster

Annonsering i Google

Visa mer

Annonsering i sociala medier

Kurser & rådgivning

Ett urval av våra kunder