Så stöttar vi dig som är digitalt ansvarig

Diskussion

Vi träffas regelbundet för att du ska få en möjlighet att bolla tankar, idéer och utvecklingspotential för ditt företag gällande er digital kommunikation.

Visa mer

Nulägesanalys

Utifrån era förutsättningar och ert nuläge tar vi fram en plan för att utveckla er digitala närvaro. Vad kan vi göra nu, imorgon och på längre sikt för att ni ska få en bättre digital närvaro?

Digital strategi

Vi säkerställer att det finns en röd tråd i din digitala kommunikation och att olika verktyg, kanaler och metoder interagerar med varandra på bästa sätt för att skapa önskade resultat.

Utbildning

Vi tillför kunskap kring digital marknadsföring till dig som marknadschef eller kommunikatör för att du ska utvecklas i din roll.

Visa mer

Analys & utvärdering

Vi hjälper dig att ta fram en metod för hur du kan utvärdera företagets digitala marknadsaktiviteter och hjälper dig att tolka datan.

Support

Vi finns tillgängliga via telefon eller e-post när du har frågor eller vill ha hjälp för att komma vidare med ditt arbete.

Så tycker våra kunder

Vi har anlitat Nivide vid flera tillfällen då vi varit mycket nöjda. Därför var det ett självklart val att ta hjälp av dem när jag ville lära mig mer om hur vi kan arbeta för att förstå hur våra besökare använder vår webbplats och för att kunna analysera den annonsering vi gör på nätet. I kursen fick jag en praktisk genomgång av verktyget och samtidigt en förståelse för hur jag kan analysera statistiken löpande.

Hanna Gråd

Hanna Gråd

Marknadskoordinator, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Vi är mycket nöjda med Nivides arbete som bland annat inkluderar annonsering på Facebook och Google. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Camilla Persson

Camilla Persson

Sales and Marketing Manager, The Lodge Resort