Så säger våra kunder

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vi har ett långsiktigt samarbete med Nivide för att höja den digitala kompetensen inom både sälj och marknad samt genomlysa och utveckla de digitala marknadsaktiviteterna och har fått fina resultat. Vi ser en ökad intern trygghet och förståelse för vilka digitala aktiviteter vi ska driva, hur vi ska göra det och hur vi ska följa upp att våra digitala marknadsaktiviteter ger de resultat som vi önskar. På säljsidan ser vi också en ökad förståelse för vikten av social selling med en ökad aktivering i sociala medier som följd.

Elisabeth Lennartsdotter

Elisabeth Lennartsdotter

Försäljnings- och marknadschef på Gleerups Utbildning AB

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i kanalen.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Nivide föreläste kring digitaliseringen och Social selling för våra anställda i samband med en företagsintern konferens. Det var ett mycket bra och uppskattat föredrag som fick igång tankarna hos våra anställda för att få dem att agera mer digitalt i sin kommunikation med kunderna.

Lars-Göran Larsson

Lars-Göran Larsson

CEO, Rödl&Partner

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Annonseringen i Google står för en stor del av våra bokningar och eftersom Nivide har gjort ett mycket bra jobb var det inte svårt att välja att förlänga avtalet när det löpte ut.

Annika Johansson

Annika Johansson

Marknadsansvarig, Ramsvik Stugby & Camping

Jag anlitade Nivide för att utbilda våra marknadsansvariga i våra europeiska dotterbolag kring användningen av LinkedIn och jag blev så nöjd att jag valde att rekommendera utbildningen till andra delar av vår koncern.

Hanna Klasson

Hanna Klasson

Sales Controller, Forankra

Vi anlitade Nivide för att hjälpa våra klienter att lära sig hur de kan använda LinkedIn i sitt arbetssökande. Samarbetet med Nivide kändes rätt från början så vi valde att anlita dem för flera tillfällen under hela våren 2016. Deltagarna har varit jättenöjda och utbildningen har fått höga betyg. Vi ger våra varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Marie Killander

Marie Killander

Regionchef, Trygghetsrådet

Jag deltog i en heldagskurs kring sociala medier med Nivide och är mycket nöjd med kursen. De visade nya sätt för oss att synas i sociala medier som Facebook och LinkedIn och gav oss konkreta metoder för hur vi kunde arbeta med våra olika kanaler. De är engagerade, kunniga och uppdaterade och jag anlitar dem gärna fler gånger.

Ulrika Drakenberg

Ulrika Drakenberg

VD, Grand Hotel Halmstad

Vi anlitade Nivide för en halvdagsworkshop kring vår digitala kommunikation. De var väl förberedda och pålästa kring vår verksamhet och vår nuvarande digitala närvaro, vilket gjorde att workshopen blev väldigt relevant för oss och våra utmaningar. Nu har vi fått en god förståelse samt bra material för att vidareutveckla våra sociala medier och digitala kanaler. Vi anlitar gärna Nivide igen för liknande uppdrag.

Ulrika Toftered

Ulrika Toftered

VD, Lärarpartner

I Nivides kurs kring sökmotoroptimering fick jag med mig mycket matnyttigt att bygga vidare på. Som helhet ger jag kursen betyget 5 av 5!

Jonna Olausson

Jonna Olausson

Marknadskoordinator, IKC

Vi är mycket nöjda med Nivides arbete som bland annat inkluderar annonsering på Facebook och Google. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Camilla Persson

Camilla Persson

Sales and Marketing Manager, The Lodge

Nivide har inte bara ökat trafiken till vår site utan framförallt relevant trafik dvs. företag i olika faser i köpprocessen vad det gäller affärssystemet Microsoft Dynamics NAV.

Mats Gustafsson

Mats Gustafsson

VP of Growth, Brightcom AB