Komplett uppstart

Annonsering på Facebook

Löpande optimering

Annonsering på Instagram

Ingen bindningstid

Annonsering på LinkedIn

Så hjälper vi dig

Vi hjälper dig att starta upp kompletta annonskampanjer i sociala medier och sköter även den löpande hanteringen, analysen och optimeringen av annonseringen.

Det innebär att du kan vända dig till oss för att komma igång med att annonsera i sociala medier för ditt företag och även få löpande hjälp med annonseringen så att du kan fokusera på andra arbetsuppgifter.

För dig som önskar att annonsera i sociala medier som exempelvis Facebook och önskar att lära dig hur du själv administrerar annonskampanjerna så rekommenderar vi vår Facebook-kurs.

Hur fungerar samarbetet?

Vi ser gärna att vi fungerar som en samarbetspartner till dig snarare än en leverantör.

Av erfarenhet vet vi att resultatet blir mycket bättre om vi har ett nära samarbete med dig som kund.

Det innebär att vi exempelvis skapar oss en förståelse för vad ni vill åstadkomma med annonseringen innan vi skapar kampanjerna till er. Det kan även innebära att vi har regelbundna avstämningsmöten för att analysera och diskutera hur resultatet av annonseringen kan förbättras.

Kontakta oss gärna så skräddarsyr vi en lösning som passar just dig.

Vi har återkommande valt att anlita Nivide eftersom vi är mycket nöjda med deras arbete. Vi har bland annat tagit hjälp av dem för att annonsera våra lediga tjänster på LinkedIn.

Mats Lindblad

Mats Lindblad

SVP, TerraNet AB

Vi är mycket nöjda med Nivides arbete som bland annat inkluderar annonsering på Facebook och Google. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita dem för liknande uppdrag.

Camilla Persson

Camilla Persson

Sales and Marketing Manager, The Lodge Resort