Strategisk rådgivning

Vi hjälper företag som vill komma igång med sin närvaro i sociala medier eller som vill ta sin befintliga närvaro till nästa nivå. Genom workshops, utbildningar och löpande konsultation utvecklar vi förståelsen och kunskapen kring hur ditt företag kan arbeta framgångsrikt med sociala medier.

Utbildningar

Nivide har lång erfarenhet av utbildningar inom sociala medier och digitala verktyg. Vi ger dig ökad kompetens kring kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter och skräddarsyr våra utbildningar så att de passar just dina behov. Vi utbildar även kring de annonsverktyg som finns tillgängliga, exempelvis Facebook Ads och LinkedIns kampanjverktyg.

Annonsering i sociala medier

Vi hjälper ditt företag att genomföra annonsering i kanaler som Facebook, LinkedIn, Twitter och Instagram. Vi tar fram kompletta annonsstrategier för kanalerna och kan hjälpa er att genomföra och sköta annonseringen om ni själva inte vill hantera detta. Vi kan även hjälpa ditt företag med annonsering i Google.

Löpande publicering

Vi avlastar dig genom att hjälpa till med löpande publicering av inlägg i sociala medier och kanaler som exempelvis Facebook och LinkedIn. Utifrån en innehållsplan tar vi fram inlägg som godkänns av dig och sedan publiceras och marknadsförs av oss i de kanaler som ni vill kommunicera med era kunder.

Statistik & rapportering

Vi hjälper dig att skapa och analysera statistik och rapporter som redovisar resultatet av företagets närvaro i sociala medier och andra kanaler. Vi kombinerar verktyg som Google Analytics, Facebooks statistikverktyg, konverteringsspårning och Microsoft Excel för att ge dig så bra underlag som möjligt för att kunna utvärdera resultatet av företagets digitala sälj- och marknadsaktiviteter.

Konverteringsspårning

Konverteringsspårning är grundläggande för att du ska få en förståelse för vilka digitala marknadsaktiviteter som ger de resultat som ni önskar. Vi hjälper ditt företag att ta fram relevanta mätpunkter, implementerar dem och utbildar er personal kring hur de kontinuerligt ska följa upp resultatet av aktiviteterna och de olika kanalerna i sociala medier.

Så säger några av våra kunder

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Jag deltog i en heldagskurs kring sociala medier med Nivide och är mycket nöjd med kursen. De visade nya sätt för oss att synas i sociala medier som Facebook och LinkedIn och gav oss konkreta metoder för hur vi kunde arbeta med våra olika kanaler. De är engagerade, kunniga och uppdaterade och jag anlitar dem gärna fler gånger.

Ulrika Drakenberg

Ulrika Drakenberg

VD, Grand Hotel Halmstad

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vi anlitade Nivide för en halvdagsworkshop kring vår digitala kommunikation. De var väl förberedda och pålästa kring vår verksamhet och vår nuvarande digitala närvaro, vilket gjorde att workshopen blev väldigt relevant för oss och våra utmaningar. Nu har vi fått en god förståelse samt bra material för att vidareutveckla våra sociala medier och digitala kanaler. Vi anlitar gärna Nivide igen för liknande uppdrag.

Ulrika Toftered

Ulrika Toftered

VD, Lärarpartner AB

Ett urval av företag som har valt att arbeta med oss