Så säger några av våra kunder

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Jag deltog i en heldagskurs kring sociala medier med Nivide och är mycket nöjd med kursen. De visade nya sätt för oss att synas i sociala medier som Facebook och LinkedIn och gav oss konkreta metoder för hur vi kunde arbeta med våra olika kanaler. De är engagerade, kunniga och uppdaterade och jag anlitar dem gärna fler gånger.

Ulrika Drakenberg

Ulrika Drakenberg

VD, Grand Hotel Halmstad

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vi anlitade Nivide för en halvdagsworkshop kring vår digitala kommunikation. De var väl förberedda och pålästa kring vår verksamhet och vår nuvarande digitala närvaro, vilket gjorde att workshopen blev väldigt relevant för oss och våra utmaningar. Nu har vi fått en god förståelse samt bra material för att vidareutveckla våra sociala medier och digitala kanaler. Vi anlitar gärna Nivide igen för liknande uppdrag.

Ulrika Toftered

Ulrika Toftered

VD, Lärarpartner AB

Så här kan vi hjälpa dig

Strategisk rådgivning

Vi hjälper företag som vill komma igång med sin närvaro i sociala medier eller som vill ta sin befintliga närvaro till nästa nivå.

Utbildningar

Vi ger dig ökad kompetens kring kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter och skräddarsyr våra utbildningar så att de passar just dina behov.

Annonsering i sociala medier

Vi hjälper ditt företag att genomföra annonsering i kanaler som Facebook, LinkedIn, Twitter och Instagram.

Löpande publicering

Vi avlastar dig genom att hjälpa till med löpande publicering av inlägg i sociala medier och kanaler som exempelvis Facebook och LinkedIn.

Statistik & rapportering

Vi hjälper dig att skapa och analysera statistik och rapporter som redovisar resultatet av företagets närvaro i sociala medier och andra kanaler.

Konverteringsspårning

Vi hjälper ditt företag att ta fram relevanta mätpunkter, implementerar dem och utbildar er personal kring hur de kontinuerligt kan följa upp resultatet.

Ett urval av företag som har valt att arbeta med oss