Skräddarsydda kurser

Våra kurser är skräddarsydda för dig vilket innebär att vi sätter ihop en kurs utifrån det som du vill lära dig och känner är viktigt.

Vi kan exempelvis hjälpa dig med kurser kring publicering och annonsering i kanaler som Facebook, hur du som företag eller individ använder en kanal som LinkedIn eller hur ni kan arbeta med uppföljning och statistik av er närvaro i sociala medier. Hör av dig till oss och berätta mer om ditt behov så tar vi fram en lösning som passar dig.

Genomför kursen där det passar dig

Vi hjälper företag över hela landet med utbildningar kring sociala medier. Vissa vill göra det på plats på sitt eget kontor och andra vill göra det i våra lokaler eller via nätet. Vi genomför kursen där du önskar och på ett datum som fungerar för oss båda.

Om vår utbildningsledare

Våra kurser genomförs av Johan Åberg som har lång erfarenhet av att arbeta med sociala medier, både för flera kunder och som anställd på bolag som exempelvis Skånemejerier. Johan är en av de mest frekventa skribenterna kring sociala medier och digital marknadsföring i Sverige och har skrivit över 140 artiklar om sociala medier på vår blogg.

sociala medier kursUtbildningsledare Johan Åberg är en uppskattad skribent och föreläsare kring ämnen som digital strategi, sociala medier, LinkedIn och social selling.

Så säger några av våra kunder

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Jag deltog i en heldagskurs kring sociala medier med Nivide och är mycket nöjd med kursen. De visade nya sätt för oss att synas i sociala medier som Facebook och LinkedIn och gav oss konkreta metoder för hur vi kunde arbeta med våra olika kanaler. De är engagerade, kunniga och uppdaterade och jag anlitar dem gärna fler gånger.

Ulrika Drakenberg

Ulrika Drakenberg

VD, Grand Hotel Halmstad

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vi anlitade Nivide för en halvdagsworkshop kring vår digitala kommunikation. De var väl förberedda och pålästa kring vår verksamhet och vår nuvarande digitala närvaro, vilket gjorde att workshopen blev väldigt relevant för oss och våra utmaningar. Nu har vi fått en god förståelse samt bra material för att vidareutveckla våra sociala medier och digitala kanaler. Vi anlitar gärna Nivide igen för liknande uppdrag.

Ulrika Toftered

Ulrika Toftered

VD, Lärarpartner AB

Ett urval av företag som har valt att arbeta med oss