Vad är inbound marketing?

Inbound marketing är en metod som kombinerar bland annat sökmarknadsföring, content, sociala medier, digital annonsering och marketing automation för att stötta en process som kunderna går igenom för att uppnå ett visst resultat, exempelvis en förfrågan eller ett köp.

vad är inbound marketing

Läs mer om inbound marketing på vår blogg

Vad är inbound marketing och hur lyckas ditt företag?

4 viktiga frågor i din inbound marketing-strategi

Rådgivning & workshops

Vi hjälper företag som vill ta ett helhetsgrepp för att utveckla sin digitala närvaro och ger svar på frågor som “Vad behöver vi göra? Varför? Hur gör vi det på bästa sätt?”. I våra workshops tillämpar vi en modell för Inbound marketing som ger er en struktur för hur ni kan tänka kring er digitala närvaro. Vi skapar förståelse och insikt kring sociala medier och digital marknadsföring samtidigt som vi lägger grunden för er närvaro i sociala medier och andra digitala kanaler.

Utbildningar för sälj och marknad

Vi utbildar sälj- och marknadsavdelningar i hur de bäst använder sociala medier som exempelvis LinkedIn och Facebook. Vi ger även utbildning kring digitala verktyg som Google Analytics, MailChimp och verktyg som kan förenkla och effektivisera arbetet med sociala medier. Vi skräddarsyr alltid våra utbildningar efter era behov, så tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att utveckla din kompetens inom digital marknadsföring.

Löpande konsultation

Många av våra kunder väljer att inledningsvis göra workshops och utbildningar med oss, för att sedan få vår löpande konsultation när strategierna ska genomföras. Det ger en trygghet för dig som kund att ha någon som ni kan bolla tankar och idéer med, samtidigt som ni säkerställer att strategierna implementeras på ett så optimalt sätt som möjligt. Kontakta oss så gör vi ett upplägg som passar utifrån era förutsättningar och behov.

Så säger några av våra kunder

Sigtunahöjden anlitade Nivide för en workshop kring vår digitala kommunikation. Dagen var inspirerande och gav oss ökad förståelse och kunskap kring hur vi kan vidareutveckla och förbättra möjligheterna att nå våra kunder genom digitala kanaler.

Lotta Giesenfeld Boman

Lotta Giesenfeld Boman

VD, Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Jag deltog i en heldagskurs kring sociala medier med Nivide och är mycket nöjd med kursen. De visade nya sätt för oss att synas i sociala medier som Facebook och LinkedIn och gav oss konkreta metoder för hur vi kunde arbeta med våra olika kanaler. De är engagerade, kunniga och uppdaterade och jag anlitar dem gärna fler gånger.

Ulrika Drakenberg

Ulrika Drakenberg

VD, Grand Hotel Halmstad

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vi anlitade Nivide för en halvdagsworkshop kring vår digitala kommunikation. De var väl förberedda och pålästa kring vår verksamhet och vår nuvarande digitala närvaro, vilket gjorde att workshopen blev väldigt relevant för oss och våra utmaningar. Nu har vi fått en god förståelse samt bra material för att vidareutveckla våra sociala medier och digitala kanaler. Vi anlitar gärna Nivide igen för liknande uppdrag.

Ulrika Toftered

Ulrika Toftered

VD, Lärarpartner AB

Ett urval av företag som har valt att arbeta med oss