Nivide hjälper din sälj- och marknadsavdelning att ta ett strategiskt helhetsgrepp kring företagets digitala närvaro och fungerar som bollplank i digitala frågor som rör marknadsföring och försäljning.

  • Vi tar fram en skräddarsydd lösning som är unik för dig och ditt företag
  • Vi erbjuder både strategisk rådgivning, utbildning och hjälp med genomförandet
  • Få svar på frågor som: 1) Vilka kanaler är rätt för ditt företag? 2) Hur ska ni göra? 3) Hur planerar ni arbetet? 4) Vilken kunskap behöver dina medarbetare? 5) Hur kan ni mäta resultatet?

Våra tjänster

  • WORKSHOPS
  • UTBILDNINGAR
  • BOLLPLANK
  • Vi genomför workshops och möten tillsammans med dig och er sälj- eller marknadsavdelning där vi tillsammans arbetar fram en strategi för hur ni kan arbeta med sociala medier och digitala kanaler.

Så säger våra kunder

Anette BerglindDv. Marknadschef Bona AB

Vi har med Nivides hjälp tagit fram en strategi och genomförandeplan för hur arbetet med Facebook som marknadsföringskanal ska bedrivas på Bona och dess europeiska dotterbolag. Våra redaktörer har sedermera fått utbildning och support som har bidragit till en ökad förståelse och kunskap kring Facebook. Nivide är en pålitlig leverantör som vi har valt att anlita flera gånger eftersom vi vet att han alltid levererar mycket bra resultat.

Nivide har synliggjort nya försäljningskanaler, skapat förståelse och utbildat oss i hur potentiella kunder lättare ska hitta oss på internet. Vi är mycket nöjda med deras arbete som bland annat inkluderar sökmotoroptimering (och utbildning i detta), annonsering på Facebook och Google Adwords. Jag ger mina varmaste rekommendationer att anlita Nivide för liknande uppdrag.


Camilla Persson Sälj- och marknadschef, The Lodge Resort

Några företag som valt att arbeta med oss

Vanliga frågor

Vad kan jag förvänta mig av vårt samarbete?

Vilka företag arbetar ni med?

Vilka företag arbetar ni inte med?

Vem står bakom Nivide?

Få en kostnadsfri offert

Fyll i dina uppgifter i nästa steg så kontaktar vår VD Johan Åberg dig inom en arbetsdag för att boka in ett kort telefonsamtal så att vi förstår dina behov bättre innan vi presenterar en kostnadsfri offert.