Så skapar du sidor och innehåll

Visa mer

Så publicerar du blogginlägg

Lär dig att sökoptimera dina sidor

Få tips om bra tillägg som passar din webbplats

Praktisk genomgång av alla funktioner

Få ett kostnadsfritt förslag på en kurs

wordpress kurs

Vi uppskattade att Nivide kunde komma till vårt kontor och genomföra en kurs i WordPress. Vi var alla väldigt nöjda och de hade ett bra upplägg med tydliga genomgångar. En mycket givande dag.

Ylva Bolin

Ylva Bolin

Landskapsarktiekt, PARK i Syd AB

Jag fick hjälp av Nivide att ta fram en e-handelslösning och i samband med detta gick jag deras kurs i WordPress. De har ett mycket pedagogiskt upplägg och jag ​fick en praktisk genomgång med allt som jag behövde veta för att kunna arbeta med min webbplats på ett bra sätt.

Ann-Louise Alpberg

Ann-Louise Alpberg

Ägare på Asperum

Om kursen

Den här kursen passar dig som är nybörjare på WordPress och behöver kunskap för hur du på bästa sätt hanterar företagets webbplats.

I kursen får du en mycket bra överblick av de olika funktionerna och vi tittar i synnerhet närmare på publicering av inlägg, sidor och nyheter. Du lär dig att skapa nya sidor, administrera befintliga sidor och får tips på tillägg som kan vara användbara på din webbplats.

Vi kan erbjuda en skräddarsydd kurs, vilket innebär att vi anpassar innehållet i kursen utifrån dina behov och önskemål.

Om du inte är säker på vad du behöver lära dig för att kunna hantera företagets webbplats i WordPress så kan vi ge förslag på agenda utifrån era förutsättningar.

Kursen kan genomföras på plats på ert kontor eller via nätet, exempelvis genom att använda Skype.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Har du frågor om kursen?

Välkommen att kontakta vår utbildningsledare Johan Åberg som är VD och konsult på Nivide. Du når Johan på [email protected].