Så fungerar LinkedIn Sales Navigator

Visa mer

Så prospekterar du med LinkedIn

Lär dig att skapa en kundfokuserad profil

Kommunikation som bygger förtroende hos kunderna

Exempel på bra innehåll

Kursen kan genomföras hos dig

social selling kurs

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i kanalen.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Johan Åberg på Nivide föreläste kring digitaliseringen och Social selling för våra anställda i samband med en företagsintern konferens. Det var ett mycket bra och uppskattat föredrag som fick igång tankarna hos våra anställda för att få dem att agera mer digitalt i sin kommunikation med kunderna.

Lars-Göran Larsson

Lars-Göran Larsson

CEO, Rödl&Partner

Syftet med dagen var att öka förståelsen hos sälj/marknad kring kundernas förändrade köpbeteende och skapa förutsättningar för ökad försäljning via social selling. Nivide hade gjort ett upplägg som passade väldigt bra och gav våra medarbetare en bättre förståelse samt konkreta tips för hur de kan agera i kanaler som LinkedIn.

David Ingsten

David Ingsten

Försäljningschef, Öresundskraft

Företag som har valt vår social selling-kurs

Har du frågor om kursen?

Välkommen att kontakta vår utbildningsledare.

Johan Åberg är VD och konsult på Nivide. Han är en av Sveriges mest frekventa skribenter kring ämnen som LinkedIn och social selling och har under åren genomfört kurser för bland annat Atea, Findus, Schneider Electric, Bona, Sydsvenska Handelskammaren och många fler.

Du når Johan på [email protected].