Kurser och företagsanpassade utbildningar kring Social selling

Nivide gör skräddarsydda utbildningar och kurser kring LinkedIn och Social selling för företag. Utbildningarna leds av Johan Åberg som är en uppskattad föreläsare kring LinkedIn och Social selling. Han har skrivit e-boken "100 LinkedIn-tips för företag" och är en av Sveriges mest frekventa skribenter inom LinkedIn och Social selling.

Utbildningarna sker på plats hos er, på er konferens eller via webinar. Vi skräddarsyr alltid utbildningarna så att de passar era behov och hjälper såväl enskilda individer som små och stora företag.

Välkommen att höra av dig!

Ett urval vad dina säljare lär sig i våra utbildningar

Hur skapar du en professionell och kundfokuserad profil på LinkedIn?

I det här momentet får säljarna lära sig hur de skapar en profil på LinkedIn som ger ett professionellt intryck och framförallt hur de kan göra en profil som fokuserar på kunden. Vi går igenom konkreta exempel på profiler som är kundfokuserade och säljarna får en struktur som de kan arbeta med.

Hur använder du LinkedIn för prospektering?

I det här momentet tittar vi närmare på verktyg som LinkedIn Sales Navigator för att skapa en större förståelse för hur din säljorganisation kan använda LinkedIn för prospektering. Vi visar hur säljarna använder verktyget och går igenom olika strategier för hur de kan få kontakt med potentiella kunder.

Hur kan säljarna kommunicera med sitt nätverk?

I det här momentet går vi igenom hur säljarna kan kommunicera på LinkedIn genom statusuppdateringar och artiklar. Säljarna får en förståelse för vilken typ av kommunikation som bygger förtroende gentemot kunderna. Vi tittar på verktyg som kan förenkla och effektivisera arbetet med statusuppdateringar.

Så säger våra kunder

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Johan på Nivide är verkligen en engagerad person som brinner för det han gör och lever som han lär. Som ansvarig för World Trade Centers seminarier var det självklart för mig att tillfråga Johan om han ville föreläsa för våra medlemmar kring Social selling efter att själv ha deltagit i Nivides utbildning. Evenemanget blev mycket uppskattat bland våra deltagare och den som anlitar Nivide som föreläsare och utbildare kring LinkedIn kommer inte att bli besviken.

Sophia Engleson

Sophia Engleson

Business Relationship Manager, World Trade Center

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i kanalen.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Johan Åberg på Nivide föreläste kring digitaliseringen och Social selling för våra anställda i samband med en företagsintern konferens. Det var ett mycket bra och uppskattat föredrag som fick igång tankarna hos våra anställda för att få dem att agera mer digitalt i sin kommunikation med kunderna.

Lars-Göran Larsson

Lars-Göran Larsson

CEO, Rödl&Partner

Ett urval av företag som valt att arbeta med oss