LinkedIn Sales Navigator

Vi utbildar din säljorganisation kring användningen av Sales Navigator och visar hur verktyget kan användas för prospektering och omvärldsbevakning. Vi gör en praktisk genomgång av verktyget som ger dina säljare fler möjligheter att hitta potentiella kunder, samtidigt som deras omvärldsbevakning på potentiella och befintliga kunder ökar, vilket ger fler förutsättningar för fler affärer.

Säljarens kommunikation i sociala kanaler

Vi lägger stor vikt vid kommunikationen eftersom det är detta som i slutändan kommer att avgöra om dina säljare lyckas i sociala medier. Vi visar exempel på vilken typ av kommunikation som bygger förtroende, skapar intresse och ger ett mervärde för kunden. Efter utbildningen kommer säljarna att ha en mycket god förståelse för hur de ska använda statusuppdateringar på ett effektivt och professionellt sätt.

Säljarnas profiler

Det tredje momentet i utbildningarna rör säljarnas profiler och vi går igenom hur de skapar profiler som ger ett professionellt intryck. Vad ska man skriva i sin rubrikrad? Hur utformar säljarna en kundfokuserad profil? Vilka andra element ska profilen innehålla för att fånga kundernas uppmärksamhet? Allt presentationsmaterial tillhandahålls er efter utbildningen så att ni kan arbeta vidare på egen hand.

Så säger andra om våra utbildningar

Nivide har ett mycket pedagogiskt upplägg på sina utbildningar och förbereder sig alltid väl genom att vara påläst om branschen som deltagarna kommer ifrån. De har stor förståelse och många kloka tankar kring hur en marknads- och försäljningsavdelning kan jobba närmre varandra i vår digitala värld. De utmanar gamla sanningar och får en att tänka om och tänka nytt. Jag kan varmt rekommendera att investera i en utbildning med Nivide.

Mariette Glans Lublin

Mariette Glans Lublin

Försäljningschef, Scandinavian Resort

Johan på Nivide är verkligen en engagerad person som brinner för det han gör och lever som han lär. Som ansvarig för World Trade Centers seminarier var det självklart för mig att tillfråga Johan om han ville föreläsa för våra medlemmar kring Social selling efter att själv ha deltagit i Nivides utbildning. Evenemanget blev mycket uppskattat bland våra deltagare och den som anlitar Nivide som föreläsare och utbildare kring LinkedIn kommer inte att bli besviken.

Sophia Engleson

Sophia Engleson

Business Relationship Manager, World Trade Center

Vi anlitade Nivide för att öka kompetensen kring användningen av LinkedIn och Sales Navigator. Efter utbildningen har vi sett en ökad aktivitet i sociala medier hos våra anställda och framförallt känner de sig bekväma med hur de ska agera professionellt i kanalen.

Sten Lindquist

Sten Lindquist

CMO, Midroc Property Development AB

Johan Åberg på Nivide föreläste kring digitaliseringen och Social selling för våra anställda i samband med en företagsintern konferens. Det var ett mycket bra och uppskattat föredrag som fick igång tankarna hos våra anställda för att få dem att agera mer digitalt i sin kommunikation med kunderna.

Lars-Göran Larsson

Lars-Göran Larsson

CEO, Rödl&Partner

Syftet med dagen var att öka förståelsen hos sälj/marknad kring kundernas förändrade köpbeteende och skapa förutsättningar för ökad försäljning via social selling. Nivide hade gjort ett upplägg som passade väldigt bra och gav våra medarbetare en bättre förståelse samt konkreta tips för hur de kan agera i kanaler som LinkedIn.

David Ingsten

David Ingsten

Försäljningschef, Öresundskraft

Ett urval av företag som har valt att arbeta med oss